Gode, gamle computerspil til rimelige priser

Hvis du, som mig, er af den gamle skole mht. computerspil, altså fra dengang hvor computerspil blev leveret på disketter (og først senere på cd-rom og dvd), har du sikkert et blødt nostalgisk hjerte for disse spil.

Mange af dem kan købes stadigvæk til fornuftige priser på GOG.com.

De spil, jeg købte dengang, var populære klassikere som Civilization-serien, SimCity-serien, Command & Conquer: Red Alert og Total Annihilation.

Total Annihilation. PR Foto.
Total Annihilation. PR Foto.

Jeg var klart mest til taktiske spil, gerne turbaseret som Civilization, men også mere de stressende RTS’er som Red Alert og Total Annihilation. De sidste to spil brugte jeg meget tid sammen med en kammerat (Bjarne, kan du huske?). Vi spillede både med og mod hinanden. Faktisk mest med hinanden i kamp mod den onde, onde computer.

Simulationsspil kunne også tage alt for meget af min tid. Specielt SimCity 2000, mens også Rollercoaster Tycoon og Railroad Tycoon Deluxe.

Rollercoaster Tycoon. PR Foto.
Rollercoaster Tycoon. PR Foto.

Hvis du er vild med gamle spil, kan jeg anbefale at kigge forbi GOG. Deres nyhedsbrev indeholder tit supertilbud og kampagner, hvor der er meget ekstra at spare.

GOG er flinke til at sørge for at de gamle spil kører på moderne maskiner. Lyd og grafik er den samme som i gamle dage, men spillene kan afvikles uden problemer på en 64 bit Windows maskine.